Sessions

Arquitectura

Sessions que feim per mostrar els espais creats per l’home i el seu entorn. 

  • Per dur a terme les sessions em desplaço al lloc necessari.
  • La duració de la sessió és una mica impredictible així que parlam i tancam el pressupost abans de fer les fotografies.
  • Entrega dels arxius amb el retoc bàsic i dins un USB. Els retocs més complexes es cobren a part.
  • El desplaçament es cobra a part

El preu de les sessions d'arquitectura és 120€/hora. Aquest preu inclou el retoc bàsic de les fotografies i totes les imatges realitzades durant el temps de la sessió i no hi ha límit d'arxius. Entrega de les imatges dins un USB. Si es volen les fotografies modificades amb retocs més complexes es cobra a part i el preu és de 20€/hora de retoc. El desplaçament també es cobra a part.

Sí, ens adaptam al temps atmosfèric. A l’hora de concertar la sessió miram la previsió del temps i si a mesura que s’acosta el dia de la sessió el temps no acompanya em poso en contacte amb vosaltres.

Sí. A l’hora de fer un seguiment concretam quantes sessions us interessen i calculam un pressupost. Aquest tipus d’imatges mostren l’evolució d’una obra.

Durant la sessió fotogràfica fotografio els ambients d’interior, exterior, de diferents punts de vista o detalls. Deixar constància del que hi ha dins l’espai.

Depenent del que voleu mostrar i per a què necesitau les fotografies es fan a diferents moments del dia. Cada espai és diferent i ens adaptam a ell.

Miquel Servet,10 , Manacor.
Horari: De dilluns a divendres de 9h a 13h. Contacte via telèfon fora d’horari.


+34 660 28 75 72

© 2020 Núria Sánchez