Vés al contingut

Sessions

Cultura

Opció amb una gran varietat de possibilitats: Teatre, els assajos generals, espectacles, cartells per les funcions, dansa, música, concerts i, en general, qualsevol tipus d’acte cultural.

  • Les sessions dins de l’estudi, teatre, auditori, bar o a l’exterior.
  • La sessió dura el temps que dura l’espectacle fins a un màxim 90 minuts.
  • Entrega dels arxius modificats dins USB o via correu electrònic.

El preu de la sessió d'espectacles és 120€. Inclou els arxius modificats dins un USB o via correu electrònic.

La sessió estàndard cobreix fins a 90 minuts de sessió fotogràfica. Quan supera aquest temps té un cost addicional de 30€ al preu de la sessió. S’entreguen més fotografies perquè hi ha més temps de captura d’imatge.

Sí. Hi ha la possibilitat de que porteu el vostre atrezzo (vestuari, mobiliari,…) el que sigui necessari per a dur a terme les fotografies.

Sí. A l’hora de desplaçar-me i portar il·luminació té un cost addicional de 25€ al preu final de la sessió.

La sessió estàndard cobreix fins a 90 minuts de sessió fotogràfica. Quan supera aquest temps té un cost adicional de 30€ al preu de la sessió. S’entreguen més fotografies perquè hi ha més temps de captura d’imatge.

Quan és un grup ampli de persones el que faig és enviar-vos les imatges via correu electrònic.

Si es tracta de fer una sessió per a un futur cartell teniu l’opció de fer el cartell i les imatges tot amb mi. Faig feina conjuntament amb el dissenyador Mateu Riera, amb qui fa anys que treballam junts, i amb qui tenim una gran sintonia, ja que és molt important a l’hora de crear un cartell.

A l’hora de fer les fotografies es preferible poder-les fer durant l’assaig general i així jo puc desplaçar-me tranquil·lament i tenir diferents punts de vista de l’espectacle.

A l’hora de fer les fotografies és preferible poder-les fer durant l’assaig general i així jo puc desplaçar-me tranquil·lament i tenir diferents punts de vista de l’espectacle. A vegades, però, no hi ha la possibilitat de fer-ho durant l’assaig general així que el que faig es posar-me al lloc adequat per poder fer fotografies durant l’espectacle i sense molestar al públic. Faig fotografies tant generals com de primer pla. Quan és un espectacle amb moltes ballarines i ballarins és necessari un segon fotògraf que m’acompanya i així ho podem cobrir tot (d’això en parlam el dia que concretam la sessió).

Miquel Servet,10 , Manacor.
Horari: De dilluns a divendres de 9h a 13h. Contacte via telèfon fora d’horari.


+34 660 28 75 72

© 2020 Núria Sánchez