Sessions

Fotografia de producte

Dins aquesta secció i trobam una gran varietat de sessions: Des de fotografia textil, alimentària, joieria, obres d’art, excursions turístiques o esports.

  • Les sessions es poden fer dins de l’estudi, a l’exterior o allà on el producte fotografiat ho requereixi.
  • La duració de la sessió és una mica impredictible així que parlam i tancam el pressupost abans de fer les fotografies.
  • Entrega dels arxius amb el retoc bàsic i dins un USB. Els retocs més complexes es cobren a part.
  • El desplaçament es cobra a part.

El preu de les sessions de producte és 120€/hora. Aquest preu inclou el retoc bàsic de les fotografies i totes les imatges realitzades durant el temps de la sessió. No hi ha límit d'arxius. Entrega de les imatges dins un USB. Si es volen les fotografies modificades amb retocs més complexes es cobra a part i el preu és de 20€  per hora de retoc. El desplaçament també es cobra a part.

Sí. Sempre parlam de com ho durem a terme. Hi ha l’opció de transportar els flaixos fora de l’estudi i té un cost addicional de 25€ al preu final de la sessió.

Jo puc ajudar a l’hora de recomanar i opinar sobre els models, estètica i localització. Tot i així, això és una cosa que es parla a l’hora de concretar la sessió.

Durant la sessió fotogràfica  m’adapt al que em demanau i ho captur de manera que tengueu un recull d’imatges descriptives del vostre producte, tan sigui amb detalls o amb plànols generals.

Depenent del que voleu mostrar i per a què necesitau les fotografies es fan a diferents moments del dia. Cada espai és diferent i ens adaptam a ell.

Miquel Servet,10 , Manacor.
Horari: De dilluns a divendres de 9h a 13h. Contacte via telèfon fora d’horari.


+34 660 28 75 72

© 2020 Núria Sánchez